info@meddo.net

Vrijdag 5 juli officiële ondertekening Dorpendeal Meddo

Op vrijdag 5 juli a.s. vindt de officiële ondertekening van de Dorpendeal Meddo plaats. Sander Kondring (namens AMB), wethouder Sylvia Fleuren (namens Gemeente Winterswijk) en gedeputeerde Dirk Vreugdenhil (namens Provincie Gelderland) bekrachtigen dan de samenwerking middels het zetten van hun handtekening. Dit bijzondere moment is tussen 14:00 en 15:00 uur bij de Naoberkark (bij goed weer de kerktuin) in Meddo.

De Dorpendeal is een initiatief dat tot stand is gekomen door een intensieve samenwerking tussen het Algemeen Meddo’s Belang (AMB), de gemeente Winterswijk en de provincie Gelderland. Het doel van deze deal is het bevorderen van de leefbaarheid in Meddo door het creëren van ontmoetingsplekken en het aanstellen van een Dorpsverbinder. De provincie Gelderland draagt de helft van het totale budget bij, terwijl de rest door de gemeente en het dorp zelf wordt gefinancierd.

Rond 14.15 uur starten we met een welkomstwoord en toelichting op de Dorpendeal door een bestuurslid van AMB, gevolgd door toespraken van de wethouder en de gedeputeerde van de provincie Gelderland. Daarna zullen ze het document ondertekenen en krijgt de aanwezige pers de gelegenheid om vragen te stellen.

Als je deze vrijdagmiddag tijd over hebt, kom dan gerust even kijken naar dit feestelijke moment.

Meer over de Dorpendeal lees je via deze link in een eerder nieuwsbericht op de website.