info@meddo.net

Alles wat je moet weten over het Volksfeest in Meddo

Het Volksfeest in Meddo wordt dit jaar gehouden op 28, 29 en 30 juni 2024. Een groot deel zal hetzelfde zijn als vorig jaar maar er zijn ook kleine aanpassingen waarover we iedereen willen informeren.

Ook komende editie mogen we wederom gebruikmaken van het terrein van de familie Te Brake op de hoek van de Eibergseweg/Grevinkweg. De Eibergseweg is deze drie dagen vrij van gemotoriseerd verkeer tussen de Geldereschweg en de Beitelweg.

Omdat we de koning dit jaar niet in het dorp uithalen zal de optocht alleen op vrijdag door het dorp gaan. Op zaterdag gaan we rechtstreeks naar de koning en weer terug naar het terrein zodat we ook de vertrektijd van de optocht, net zoals vorig jaar, een uurtje later kunnen houden. Hierover hebben we veel positieve reacties ontvangen.

Info over de passe-partout kaart

Vorig jaar was er ‘s avonds een lange rij voor de kassawagen. Daarom gaan we dit jaar overdag al entreekaarten voor de avond verkopen. Iedereen die hier gebruik van maakt, hoeft ‘s avonds niet meer in de rij te staan, maar kan doorlopen naar de ingang van de tent. Ook kun je op vrijdag een passe-partout voor vrijdag én zaterdagavond kopen. De prijs hiervan is voordeliger dan wanneer je per avond een entreebewijs koopt.

  • De entree bedraagt normaal gesproken € 10,- per avond en bij inlevering van je lidmaatschapskaart ontvang je één avond een korting van € 2,50.
  • Een passe-partout kost € 17,50 en als je daarbij je lidmaatschapskaart inlevert, ontvang je ook € 2,50 korting, waardoor je uiteindelijk voor maar € 7,50 per avond kunt genieten van ons mooie Volksfeest!

Aanmelden als vrijwilliger of sponsor

Wil je komend weekend nog helpen met de volksspelen, een bardienst op zondag draaien of maandag helpen met opruimen? Meld je dan nog even aan als vrijwilliger via secretaris@volksfeestmeddo.nl
Vele handen maken licht werk en er staat een mooie vrijwilligersavond tegenover (datum 7 maart 2025), waar we onder het genot van een hapje en drankje met elkaar op het Volksfeest kunnen terugkijken!

Ook nieuwe sponsoren kunnen zich nog bij ons melden via eerdergenoemd mailadres. Dankzij jullie steun, kunnen wij de kosten zo laag mogelijk houden.

We hopen jullie allemaal weer te zien op het aankomende Volksfeest en we gaan er samen weer een mooie editie van maken!!!

Lees ook nog even de Volksfeest Flyer via deze link.

Het bestuur van Volksfeest Meddo