info@meddo.net

Actueel nieuws

Nieuw woonproject in Meddo voor jongeren van start

Maandagavond 27 mei was er bij Spiekerman een informatieavond over een uniek woonproject voor jongeren in Meddo. Sander Kondring van het Algemeen Meddo’s Belang gaf samen met Peter van Heek van de Achterhoekse Wooncoöperatie (AWC) uitleg over flexwoningen voor jongeren. Dit worden betaalbare huurwoningen voor Meddose jongeren. Voor deze doelgroep is een woning kopen vaak nog niet mogelijk en er is weinig te huur in Meddo.

Lees meer

Vrijdag 3 mei seniorensoos

De seniorensoos is elke eerste vrijdag van de maand voor iedere inwoner van Meddo van 55 jaar en ouder. Tijdens deze middagen kan er een kaartje gelegd worden, of een spelletje gespeeld worden zoals Rummikub of “Mens erger je niet”. Niets is verplicht. 

Lees meer

Drie Meddonaren Koninklijk onderscheiden

Burgemeester Bengevoord kwam vrijdag 26 april 2024 in Meddo om Fried Tuinte, Wim Klanderman en Jan Kortschot te verrassen met een Koninklijke onderscheiding, omdat zij zich ieder op hun eigen wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving.

Lees meer

Autocross nu op 28 april ook afgelast

Na de annulering van Tweede Paasdag is er achter de schermen hard gewerkt om met een herkansing van de autocross te komen. De organisatie is verheugd te kunnen melden dat ze daarin geslaagd zijn. De autocross vindt nu plaats op zondag 28 april aan de Wormskampweg in Meddo. Graag tot dan! Helaas heeft de organisatie moeten besluiten door het slechte weer ook dit evenement af te blazen.

Lees meer

Lenteconcert Hilgeländer in Lintelo

B(l)oeiende blaasmuziek in Lintelo met de Hilgeländer Musikanten. Voor de muzikanten een uitstapje in de regio. Egerlander liefhebbers zijn er overal en wij komen naar u toe in het Kulturhus in Lintelo.

Lees meer