info@meddo.net

Actueel nieuws

Vacature Dorpsverbinder (zzp-er) voor Meddo

Voor het versterken van de leefbaarheid in Meddo en buitengebied, kan het Algemeen Meddo’s Belang als onderdeel van de Dorpendeal een Dorpsverbinder aanstellen. In deze nieuwe en tijdelijke rol ga je actief aan de slag voor Meddo. Het gaat om een rol op projectbasis (zzp-er) voor maximaal 20 uur per week, voor de periode van ongeveer 1,5 jaar. Op deze pagina vind je meer informatie over het takenpakket en de persoon die wij zoeken.

Lees meer

Pumptrackbaan in Meddo feestelijk geopend

Zaterdagmorgen 13 juli is de nieuwe pumptrackbaan in Meddo feestelijk geopend! Kinderburgemeester Joshua Beijers verrichtte samen met twee bestuursleden van Algemeen Meddo’s Belang de openingshandeling. Muziek, een uitdagend parcours voor alle jeugd en lekker in beweging zijn; dat waren de ingrediënten van deze feestelijke opening!

Lees meer

Vrijdag 5 juli officiële ondertekening Dorpendeal Meddo

Op vrijdag 5 juli a.s. vindt de officiële ondertekening van de Dorpendeal Meddo plaats. Sander Kondring (namens AMB), wethouder Sylvia Fleuren (namens Gemeente Winterswijk) en gedeputeerde Dirk Vreugdenhil (namens Provincie Gelderland) bekrachtigen dan de samenwerking middels het zetten van hun handtekening. Dit bijzondere moment is tussen 14:00 en 15:00 uur bij de Naoberkark (bij goed weer de kerktuin) in Meddo.

Lees meer

Nieuw woonproject in Meddo voor jongeren van start

Maandagavond 27 mei was er bij Spiekerman een informatieavond over een uniek woonproject voor jongeren in Meddo. Sander Kondring van het Algemeen Meddo’s Belang gaf samen met Peter van Heek van de Achterhoekse Wooncoöperatie (AWC) uitleg over flexwoningen voor jongeren. Dit worden betaalbare huurwoningen voor Meddose jongeren. Voor deze doelgroep is een woning kopen vaak nog niet mogelijk en er is weinig te huur in Meddo.

Lees meer