info@meddo.net

Informatiebijeenkomst: Betaalbaar huren in Meddo?!

Ben je jong, kom je uit Meddo of heb je een band met Meddo en zoek je hier woonruimte om te huren? Kom dan maandagavond 27 mei a.s. om 20:00 uur naar de informatiebijeenkomst bij Spiekerman.

Er zijn op dit moment weinig betaalbare huurwoningen in Meddo, maar daar komt mogelijk verandering in. De werkgroep Woningbouw van het Algemeen Meddo’s Belang is al lange tijd op zoek naar een plek om ‘flexwoningen’ te plaatsen en mogelijk hebben we nu een geschikte optie. Maar voordat we hiermee verder kunnen, willen we eerst in gesprek met geïnteresseerden.

Dus ben je jong, kom je uit Meddo of heb je een band met Meddo en wil je hier wonen? Dan zien we je graag maandag 27 mei om 20:00 uur bij Spiekerman. Opgave voor deze informatiebijeenkomst is niet verplicht, mag wel (via ambmeddo@gmail.com).

Ik ben verhinderd, maar heb interesse

Ben je verhinderd, maar wel geïnteresseerd en wil je graag op de hoogte blijven? Mail ons via ambmeddo@gmail.com, dan nemen we naderhand contact met je op.