info@meddo.net

Vrijdag 3 mei seniorensoos

De seniorensoos is elke eerste vrijdag van de maand voor iedere inwoner van Meddo van 55 jaar en ouder. Tijdens deze middagen kan er een kaartje gelegd worden, of een spelletje gespeeld worden zoals Rummikub of “Mens erger je niet”. Niets is verplicht. 

De seniorensoos is elke eerste vrijdag van de maand voor iedere inwoner van Meddo van 55 jaar en ouder. Tijdens deze middagen kan er een kaartje gelegd worden, of een spelletje gespeeld worden zoals Rummikub of “Mens erger je niet”. Niets is verplicht. 

Vrijdag 3 mei is de seniorensoos bij Sportclub Meddo aan de Eibergseweg. We beginnen om 14:00 uur, eindigen ± 17:00 uur. U hoeft niet te blijven tot 17:00 uur, daar bent u vrij in. U hoeft zich niet aan te melden. De toegang is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.

Deze middag staat in het teken van “bewegen”. Uli Lageschaar zal u die middag alles over vertellen. Ook is er gelegenheid een balletje te gooien bij het Jeu des Boules. Kortom een heel gevarieerde middag.

Heeft u vragen of vervoer nodig naar de soos? Neem dan contact op met Joep Dorsthorst via telefoonnummer: 0543-56 94 72.