info@meddo.net

Jan Kortschot neemt afscheid als voorzitter van Algemeen Meddo’s Belang

Op de goed bezochte ledenvergadering van Algemeen Meddo’s Belang (AMB) werd afscheid genomen van voorzitter Jan Kortschot. Jan is al actief voor het AMB sinds 1983

Op de goedbezochte ledenvergadering van Algemeen Meddo’s Belang (AMB) werd afscheid genomen van voorzitter Jan Kortschot. Jan is sinds 1983 al actief voor het AMB en met wat kleine onderbrekingen al ruim 30 jaar in het bestuur. Bestuurslid Adelinde Bouwman roemde Jan met de zaken die in zijn bestuursperiode van de grond zijn gekomen in Meddo. Zo maakte hij al twee dorpsplannen mee, twee Kernen met Pit toekenningen en de boerderijsplitsingen en tal van bouwplannen. Kortom te veel om op te noemen.

Meddo heeft enorm veel te danken aan Jan want buiten het AMB is en was hij ook actief in tal van verenigingen en de politiek. Na het overhandigen van de bloemen en presentje en het applaus kwam het volgende punt op de agenda: De Kernen met Pit Prijs. Een Prijs van 100 euro die jaarlijks wordt uitgereikt aan een persoon die veel voor Meddo doet en/of gedaan heeft. Nu had het AMB de kans om (een verraste) Jan Kortschot natuurlijk deze prijs toe te kennen. Dik verdiend en het AMB mag in de toekomst gelukkig gebruik blijven maken van zijn grote kennis en expertise. Ook werd zijn vrouw Wilna bedankt voor de steun die zij altijd gegeven heeft, zodat Jan beschikbaar was. 

Jan bedankt!!