info@meddo.net

Flessenactie basisschool ’t Kempken

Zaterdag 6 januari organiseert basisschool 't Kempken haar jaarlijkse flessenactie. Heeft u nog lege statiegeldflessen of bierkratjes thuis? Dan kunt u deze aan de kinderen meegeven. Heeft u niets meer in huis, dan is een vrije gift ook mogelijk.

Bewaar alle plastic statiegeldflessen, blikjes of bierkratjes nog even tot zaterdag 6 januari, want ’s middags gaan de kinderen (en ouders) van basisschool ’t Kempken langs de deuren bij alle inwoners in Meddo (kern en buitengebied) voor de jaarlijkse flessenactie. Het statiegeld dat de schoolkinderen met deze actie ophalen wordt besteed aan het schoolplein.

De kinderen gaan vanaf 13:00 uur van start. Bent u deze middag niet thuis, dan kunt u de flessen buiten bij de deur neerzetten. Heeft u geen flessen in huis , dan is een vrije gift ook welkom. Alvast bedankt voor uw medewerking!