info@meddo.net

Nieuwjaarsconcert met de Hilgeländer Musikanten

De Hilgeländer Musikanten uit Meddo brengen op zondag 14 januari om 11.00 uur de betoverende klanken van Egerländer muziek naar Spiekerman. Onder de bezielende leiding van dirigent Hans Hilferink belooft dit traditioneel Nieuwjaarsconcert een muzikale ervaring te worden waarin bekende en minder bekende polka's, walsen en marsen de hoofdrol spelen.

De Hilgeländer Musikanten uit Meddo brengen op zondag 14 januari om 11.00 uur de betoverende klanken van Egerländer muziek naar Spiekerman. Onder de bezielende leiding van dirigent Hans Hilferink belooft dit traditioneel Nieuwjaarsconcert een muzikale ervaring te worden waarin bekende en minder bekende polka’s, walsen en marsen de hoofdrol spelen.

De Hilgeländer Musikanten, met hun rijke muzikale traditie, hebben de reputatie om het publiek mee te nemen op een reis van emoties met hun kleurrijke uitvoeringen. Ook dit keer zullen ze niet alleen geliefde klassiekers laten horen, maar ook gloednieuw repertoire presenteren, wat zorgt voor een frisse en boeiende luisterervaring.

Details evenement:

– Datum: Zondag 14 januari

– Aanvang: 11.00 uur

– Locatie: Spiekerman, Meddo

– Entree: €8 per persoon (Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de deur)

Het Nieuwsconcert biedt een uitgelezen kans voor liefhebbers van Egerländer muziek en voor degenen die willen genieten van een heerlijke ochtend vol muzikale pracht. Dirigent Hans Hilferink en de Hilgeländer Musikanten heten het publiek van harte welkom voor een onvergetelijke muzikale ervaring.