info@meddo.net

Zonnebloem Meddo en Huppel zoekt jou!

Zonnebloem Meddo en Huppel is onderdeel van de nationale vereniging De Zonnebloem die klaarstaat voor mensen van 18 jaar en ouder met een lichamelijke beperking. De vrijwilligers van onze afdeling brengen regelmatig een bezoekje aan de deelnemers die daar behoefte aan hebben.

Wist je dat mensen die vrijwilligerswerk doen gelukkiger zijn? En gezonder? Je zet je talent in en krijgt er heel veel voor terug. Een goed gevoel, waardering. Natuurlijk krijg je ondersteuning. Je kunt cursussen en workshops volgen. We vergoeden je onkosten en je bent bij ons altijd goed verzekerd.

Eén keer per jaar organiseren wij een gezellige middag voor alle inwoners van Meddo en Huppel die ouder zijn dan 70 jaar, waarbij er een optreden is van een artiest of een koor of theatergezelschap. Deze middag wordt altijd zeer goed bezocht en de reacties zijn positief, mensen worden er blij van en wij ook!

Tijdens de nationale ziekendag in september organiseren wij een oecumenische viering en brengen wij een bloemetje bij Roetendael en de zorgboerderijen. Ook besteden wij extra aandacht aan de mensen die te maken hebben met ziekte.

Vrijwilligers gezocht

Ben jij iemand die graag contact heeft met mensen? Als vrijwilliger van De Zonnebloem besteed je aandacht aan jouw gasten door ze een bezoek te brengen. Je kunt er zelf voor kiezen of je meehelpt bij activiteiten en bij de jaarlijkse lotenverkoop en de verkoop van lootjes tijdens de tweejaarlijkse Rommelmarkt op Koningsdag in Meddo. Of misschien ambieer je een bestuursfunctie? Eén keer per jaar vergaderen we met de hele vrijwilligersgroep.

Kom kennismaken!

We maken graag kennis met jou. Dan bekijken we samen welke mogelijkheden er zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op per mail meddozonnebloem@gmail.com of bel met één van de volgende contactpersonen:
Adéle Scholten, T: 0543 59 64 86
Nardy Frenken, T: 06 22 69 16 19
Henriette Zieverink, T: 06 11 16 83 92
Annie Wassink, T: 06 11 40 04 03

Aanmelden als deelnemer

Ben jij of ken jij iemand voor wie wij iets kunnen betekenen? Meld je dan aan als deelnemer door contact op te nemen met één van bovengenoemde personen of via de mail.