info@meddo.net

Seniorensoos 55+ vrijdag 4 augustus

Vrijdag 4 augustus is de seniorensoos bij MotorhotelMeddo! We beginnen om 14:00 uur, eindigen ± 17:00 uur. U hoeft niet te blijven tot 17:00 uur, daar bent u vrij in. U hoeft zich niet aan te melden. De toegang is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.

De seniorensoos is elke eerste vrijdag van de maand voor iedere inwoner van Meddo van 55 jaar en ouder. We rouleren tussen vier verschillende locaties: café restaurant Spiekerman, de kantine van Sportclub Meddo, zaal De Eendracht en Motorhotel Meddo. Tijdens deze middag kan er een kaartje gelegd worden, of een spelletje gespeeld worden zoals Rummikub of “Mens erger je niet”. Niets is verplicht. We nodigen ook vaak sprekers uit die iets komen vertellen over een bepaald onderwerp.

Vrijdag 4 augustus is de seniorensoos bij MotorhotelMeddo! We beginnen om 14:00 uur, eindigen ± 17:00 uur. U hoeft niet te blijven tot 17:00 uur, daar bent u vrij in. U hoeft zich niet aan te melden. De toegang is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.

Heeft u vragen of vervoer nodig? Neem dan contact op met Joep Dorsthorst via telefoonnummer: 0543-56 94 72.