info@meddo.net

Kerk Nieuws: opening verplaatst naar 14 oktober!

Het is alweer een tijdje geleden dat we de deuren van de kerk opendeden, zodat belangstellenden konden kijken wat er binnen allemaal aan het veranderen is. Dat was eind maart. De tijd staat niet stil, en langzaam maar zeker gaan we richting de officiële opening!

Agenda bij de hand? Want de officiële opening van de Kerk staat gepland op: zaterdag 23 september 2023! ZATERDAG 14 OKTOBER

Hoe we dat gaan vieren? Dat blijft nog even een verrassing! Houd de berichten in de gaten!

Er is heel veel werk verzet, MAAR…….we gaan nu pas echt beginnen, en dat betekent dat we nog steeds vrijwilligers zoeken! Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat de Kerk een nieuwe bestemming en bestaansrecht krijgt en houdt. Iedereen is welkom, voor ad hoc klussen/opdrachten, of om mee te doen in één van de werkgroepen:

  • PR (berichten schrijven, contacten onderhouden, website opzetten, posters maken voor activiteiten, mails beantwoorden, etc.)
  • Religie (kerk-, rouw- en trouwdiensten).
  • Facilitair (koffie en thee schenken bij bepaalde gelegenheden, gastvrouw/-heer zijn, schoonmaakactiviteiten zodat de kerk schoon is om mensen te ontvangen, en wat er al niet meer bij komt kijken).
  • Fondsenwerving (hoe houden we de kerk financieel gezond, waar kunnen we subsidie aanvragen, donateursacties opstarten, vrienden van de kerk maken, etc.).
  • Cultuur (activiteiten op het gebied van zang, kunst, workshops enz. Mensen en groepen benaderen, vastleggen en agenderen, enz.).
  • Klussen (iets verven, ophangen, maken wat er nodig is, repareren, en nog veel meer).
  • Tuingroep (tuin onderhouden, mooi maken, snoeien, maaien enz.).

Zomaar een willekeurige opsomming van heel wat klussen die erom vragen om opgepakt te worden.

Kunnen we op u rekenen?

Dat is fijn! Nu alleen nog even naam en gegevens doorgeven aan: herbestemmingkerk@gmail.com (wel doen hoor!)

Namens de werkgroep Herbestemming Kerk,

Alberdien Leenstra