info@meddo.net

Zonnebloemviering op zondag 3 september

In het kader van de nationale ziekendag verzorgt de Zonnebloem Meddo en Huppel een oecumenische viering op zondag 3 september in de Johannes de Doper kerk in Meddo. De aanvang van deze dienst is om 10:00 uur. Het thema van deze viering is: “Vergeet ze niet”.

In het kader van de nationale ziekendag verzorgt de Zonnebloem Meddo en Huppel een oecumenische viering op zondag 3 september in de Johannes de Doper kerk in Meddo. De aanvang van deze dienst is om 10:00 uur. Het thema van deze viering is: “Vergeet ze niet”.

U bent van harte uitgenodigd voor het bijwonen van deze oecumenische viering. Voorgangers zijn Nando Smid en Lidy Wolters. Het dames- en herenkoor zorgt voor de muzikale omlijsting. Deze dienst is live te volgen en terug te luisteren via de website: https://kerkdienstgemist.nl
U komt toch ook naar de mooie kerk in Meddo? Breng uw buurvrouw/man of vriend(in) mee, die zonder u misschien wat drempelvrees heeft. Weet dat u welkom bent, want: goed vieren doe je samen!
U komt toch ook naar de mooie kerk in Meddo? Dan kunt u zien hoe het eruit ziet nu de kerk aan de eredienst is onttrokken. Het gebouw blijft beschikbaar om kerkvieringen te houden maar gaat ook dienst doen als multifunctionele ruimte. Op zaterdag 23 september aanstaande is de officiële opening.