info@meddo.net

Gemeente wil met jeugd in gesprek over invulling speelterrein

Op zaterdag 1 juli a.s. komen enkele ambtenaren van de gemeente Winterswijk naar Meddo om bij de jeugd (4 tot 14 jaar) te inventariseren welke wensen zij hebben voor het toekomstige speelterrein op de nieuwbouw (tussen Toebesbrink en Beekshof).

Het terrein is nu nog een rommeltje, maar wordt straks een mooi speelterrein voor de basis- en begin middelbare schooljeugd. Algemeen Meddo’s Belang heeft samen met een aantal ouders met de gemeente gesproken en meerdere ideeën voor dit terrein aangedragen. De gemeente werkt deze ideeën nu uit in een situatieschets en wil deze schets dan op zaterdag 1 juli om 15:00 uur met de aanwezige kinderen bespreken. Op die manier krijgen zij een goed beeld van of het plan aansluit bij de wensen en ideeën van de jeugd. 

We organiseren deze middag op de bewuste locatie, dus op het terrein naast het fietspad tussen Toebesbrink en Beekshof (plan Nieuw Gelle). Via school hebben de kinderen een uitnodiging mee gekregen. Voor ranja en iets lekkers wordt gezorgd.