info@meddo.net

Vrijwilligers gezocht

Er zijn verschillende organisaties op zoek naar vrijwilligers. In dit artikel lees je de oproepen van Toneelvereniging Eendracht Meddo, Groepswonen Meddo (Marga Klompé), Corsoclub CC'92 en Sportclub Meddo.

Toneelvereniging Eendracht Meddo zoekt spelers. Durf jij de uitdaging aan?

Toneelvereniging Eendracht Meddo organiseert op woensdag 7 juni a.s. een inloopavond voor Meddonaren die benieuwd zijn naar wat het inhoudt om op de planken te staan. Die avond krijg je uitleg en mag je voor de lol samen met ons een rolletje spelen op het toneel om te kijken of het iets voor jou is. Het is altijd lachen, gieren, brullen op en naast de planken, omdat wij naast het oefenen natuurlijk ook de tijd nemen om gezellig samen een drankje te doen.

Voor de uitvoeringen die altijd eind november plaatsvinden, beginnen we vanaf eind augustus/begin september met oefenen. Onze vaste oefenavond is op woensdagavond vanaf acht uur. Het gaat dus om een periode van ongeveer 15 weken.

Ook mensen die ons achter de schermen willen helpen met decoropbouw zijn natuurlijk van harte welkom.

Meer weten?
Bel: 06 12 68 41 77 of mail: toneelverenigingeendracht.meddo@gmail.com

Vrijwilliger bij Groepswonen Meddo, iets voor jou?

De Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé heeft in Meddo twee groepswoningen voor mensen met dementie. Deze locatie biedt de cliënten een veilige woonomgeving in een huiselijke sfeer. In een groep wonen zes mensen. Centraal staat het welbevinden van de cliënt. De cliënten worden actief betrokken bij het dagelijks leven in de groepswoning. Ze doen of helpen mee met de was, het strijken en koken. En dat alles in een tempo dat bij de leeftijd van de cliënt past. Zodat zij het meeste uit elk moment kunnen halen.

Voor Groepswonen Meddo zoeken we iemand met een warm hart voor ouderen. Vind je het leuk om een activiteit met ouderen uit te voeren, meld je dan aan als vrijwilliger! Activiteiten waaraan je kunt denken zijn: begeleiding bij het ontbijt, een praatje maken, koffie drinken, wandelen of fietsen met de duofiets. Hoelang of hoe vaak je komt, dat bepaal je zelf.

Heb je interesse….? Kom langs, dan vertellen wij je graag wat de mogelijkheden zijn.
SZMK Groepswonen Meddo, Goorweg woning 12. Zie ook deze website.

Vrijwilliger bij Corsoclub CC’92 Meddo, iets voor jou?

Graag willen wij ons aan jullie voorstellen. Wij zijn Corsoclub CC’92 Meddo, een corsoclub die zich bezighoudt met het bouwen van een corsowagen voor het jaarlijkse bloemencorso in Winterswijk.

De wortels van onze vereniging liggen bij Elbekurkie, het jongerencentrum van Meddo, waar een actieve groep bouwers in 1992 een eigen club heeft opgericht. Sindsdien hebben we al diverse creaties aan het grote publiek laten zien. De huidige groep bestaat uit een leuke mix van ervaren en jonge mensen met diverse achtergronden en talenten. De club staat volop in bloei. Dat willen we graag zo houden en we willen verder groeien, zodat we nog mooiere creaties kunnen blijven maken. Maar daarvoor is er natuurlijk wel voeding nodig.

Zit jij boordevol creativiteit of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan ben jij misschien wel dé persoon die ons verder laat opbloeien. Lassers, metaalbewerkers, bloemenplukkers, kunstenaars of papiertijgers. Voor iedereen is er wel iets te doen. De wagen wordt ontworpen door de eigen leden, dus er is best een kans dat jouw idee straks door de straten van Winterswijk rijdt. Hoe fantastisch is dat!

Kriebelen je handen al of wil je gewoon eens vrijblijvend rondsnuffelen aan dahlia’s en/of in de wereld van corsobouwers, dan nodigen we je van harte uit op onze bouwlocatie aan de Morskersdriehuisweg 20 in Meddo. Op dinsdag- en donderdagavond staat de deur open en er zijn geen verplichtingen. De hoofdmoot is gezellig samen wat moois maken en als het even kan ook een prijs pakken. Het bouwseizoen loopt van maart tot en met augustus, waarna in het laatste weekend van augustus het ontwerp klaar is voor de titelstrijd met de andere corsobouwers. Wie weet tot ziens!

Corsoclub CC’92
Adres: Morskersdriehuisweg 20
E-mail: cc92meddo@gmail.com
Telefoon: 06 50 51 14 30

Word lid of vrijwilliger bij Sc Meddo

Sc Meddo is op zoek naar nieuwe leden (voetballers) en trainers/leiders voor aankomend seizoen, zodat de teams kunnen blijven voetballen. Ook is er vraag naar vrijwilligers. Ben jij de juiste persoon voor één van de openstaande vacatures? Neem dan snel even contact op.