Pumptrackbaan in Meddo feestelijk geopend

Zaterdagmorgen 13 juli is de nieuwe pumptrackbaan in Meddo feestelijk geopend! Kinderburgemeester Joshua Beijers verrichtte samen met twee bestuursleden van Algemeen Meddo's Belang de openingshandeling. Muziek, een uitdagend parcours voor alle jeugd en lekker in beweging zijn; dat waren de ingrediënten van deze feestelijke opening!

Professioneel BMX’er Stijn Dreijers uit Winterswijk mocht als eerste over de baan met zijn halsbrekende stunts. De jeugd kon daarna zelf de baan uitproberen, met op de achtergrond opzwepende muziek van een DJ. De opening was onderdeel van het zomerprogramma (Zomertoer) van Actief Winterswijk.

Een droom die uitkomt

Deze pumptrackbaan is een droom die uitkomt voor de jeugd in Meddo. Hier kunnen ze met hun fiets, skeelers of step heerlijk crossen op het nieuwe asfalt in nieuwbouwwijk Nieuw Gelle. Dankzij de inzet en motivatie van Algemeen Meddo’s Belang en in overleg met de jeugd en buurtbewoners, is deze baan gerealiseerd en aangelegd door Pump Factory Achterhoek. Later dit jaar volgt verdere ontwikkeling van deze speel- en ontmoetingsplek.

Berichten in andere media

Lees het nieuwsbericht op 1Achterhoek.nl