info@meddo.net

Opening pumptrackbaan met BMX-er Stijn Dreijers

Zaterdag 13 juli om 10:00 uur wordt de pumptrackbaan in Meddo officieel geopend. Deze opening is tevens de start van Zomertoer Winterswijk, een zomer met activiteiten voor de jeugd van 4 t/m 12 jaar.

Gemeente Winterswijk organiseert de opening in samenwerking met Algemeen Meddo’s Belang. Door goed onderling overleg is deze pumptrackbaan voor de jeugd gerealiseerd. Tijdens de opening in Meddo komt professioneel BMX-er Stijn Dreijers zijn kunstjes laten zien.

De jeugd kan daarna zelf van de baan, terwijl de aanwezige ouders in gesprek kunnen met de gemeenteambtenaren die bij de inpassing en verdere invulling van dit speelterrein betrokken zijn. De activiteit duurt van 10:00 tot 11:30 uur. Neem wel je eigen fiets of step mee en draag voor je eigen veiligheid een helm en andere lichaamsbescherming. 

Deze opening vormt tevens de start van Zomertoer Winterswijk, waarbij alle jeugd tussen de 4 en 12 jaar gedurende de zomervakantie aan verschillende activiteiten mee kan doen. Zie www.actiefwinterswijk.nl voor het programma.

Lees hier het eerdere bericht over de komst van de pumptrackbaan.