info@meddo.net

Vrijdag 27 oktober: opening Teqball-tafel

Bij Sc Meddo is afgelopen zomer een Teqball-tafel geplaatst. Deze tafel is geschikt voor minimaal vijf uitdagende sporten: Teqball - Teqvolley - Teqpong - Teqtennis - Qatch. De ''curved shape'' van de Teqball-tafel versnelt de bal en traint het reactievermogen, de focus van de speler en de precisie. Kortom: extra uitdaging bij het spel!

De officiële opening van deze Teqball-tafel vindt plaats op vrijdag 27 oktober vanaf 14:30 uur bij sportpark ’t Konder aan de Grevinkweg. Iedereen is welkom, jong en oud, om de officiële opening bij te wonen en met eigen ogen te zien en te ervaren wat je met een teqball-tafel kunt doen. Na het officiële gedeelte zorgt Actief Winterswijk voor allerlei spelletjes en activiteiten op het complex. Om 16:30 eindigt het programma.

Iedereen is welkom bij de officiële opening op vrijdag 27 oktober