info@meddo.net

HaltetaxiRRReis viert 1-jarig bestaan met de 25.000e gereden rit

HaltetaxiRRReis, de deeltaxi die op bestelling flexibel van halte naar halte rijdt, is nu 1 jaar in Gelderland actief. Het 1-jarig bestaan viel samen met de 25.000e rit.

Sinds april 2022 bestaat er in Gelderland een nieuwe flexibele vorm van openbaar vervoer: haltetaxiRRReis. De haltetaxi brengt reizigers tegen 2x het OV-tarief naar andere OV-haltes binnen een straal van 15 km of de dichtstbijzijnde bestaande OV-verbinding; het is aanvullend aan de bestaande (buurt)bus en trein.

De 25.000e reiziger was mevrouw Van der Meyde (links op de foto). Uit handen van Paul Pietersen directeur Qarin en uitvoerder haltetaxiRRReis (rechts op de foto) ontving ze een bos bloemen en een cadeaubon.

Klanten tevreden tot zeer tevreden over de dienstverlening

Eind 2022 is er een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Van de ondervraagde reizigers blijkt 92% tevreden tot zeer tevreden te zijn en geven zij de algehele dienstverlening van haltetaxiRRReis een gemiddeld rapportcijfer van 8,2!

Reizigers waren vooral tevreden over het bestelgemak en de stiptheid van de uitvoering. Verder kwamen als positieve punten uit het onderzoek naar voren: een extra mogelijkheid hebben om weer te kunnen reizen, vriendelijke chauffeurs, een gemakkelijke aansluiting op het reguliere OV, een goed aanvullend alternatief voor het OV en de algehele flexibiliteit die haltetaxiRRReis biedt. HaltetaxiRRReis is dé deeltaxi in Gelderland die op bestelling flexibel van halte naar andere haltetaxi-halte, bestaande bushalte of treinstation in de buurt rijdt. De haltetaxi rijdt ook ’s avonds, in het weekend én in buitengebieden waar de buurtbus, bus of trein niet of niet elk uur rijdt.

Haltes in Meddo en omgeving

In Meddo is een halte aan de Geldereschweg bij de kerktuin. Vanuit hier kun je naar andere haltetaxi’s in Winterswijk en het buitengebied, waaronder ’t Hilgelo, Kotten, Miste etc.
Via het openbaar vervoer reisadvies (9292ov.nl of de RRReis app) zijn alle haltes te vinden.