info@meddo.net

Meddo zoekt spullen voor rommelmarkt Koningsdag 2023

Nog even dan is het zover, de rommelmarkt 2023 komt eraan. Op Koningsdag 27 april 2023, in het centrum van Meddo. We zoeken dus veel verkoopbare spullen die niet meer gebruikt worden en voor de gemeenschap nog geld kunnen opbrengen.

Ga je opruimen of heb je (grote) schoonmaakplannen, we houden ons aanbevolen voor bruikbare goederen. Klein spul wat niet kapot is, zoals speelgoed, huisraad, schilderijen, huishoudelijke artikelen, boeken, platen cd’s, (oud) boerengereedschap en kleinere meubels zijn goed verkoopbaar. Ook houden wij ons aanbevolen voor (kinder)kleding, porselein, glaswerk en curiosa. Grote bankstellen en defecte elektronica, zoals tv’s, computers en koelkasten, moeten we afwijzen, vanwege de hoge afvoerkosten. 

Acht inzamelzaterdagen: 25 februari t/m 15 april

De acht inzamelzaterdagen waarop je tussen 10:00 en 14:00 uur spullen kunt brengen beginnen op 25 februari en duren t/m 15 april. Kom met je spul naar Bennie Toebes aan de Eibergseweg 18 in Meddo.

Heb je spullen voor ons, maar kun je het zelf niet brengen, laat het ons dan weten. Op afspraak kunnen we het ook bij je ophalen. Wij rekenen hiervoor wel een kleine vergoeding ter compensatie van stortkosten voor onverkoopbare spullen.

Je kunt ons bellen via T: 0543 56 92 94 – T: 0543 56 96 65 – T: 06 47 25 88 45 – T: 06 51 38 04 52 of mailen via rommelmarkt.meddo@gmail.com  

We zijn ook nog op zoek naar vrijwilligers om te helpen op 27 april. Meld je aan via telefoon of e-mail.

Met vriendelijke groet,

Stichting Rommelmarkt Meddo