info@meddo.net

Nog vrijwilligers gezocht voor rommelmarkt Koningsdag 2023

Nog even dan is het zover, de rommelmarkt 2023 komt eraan. Op Koningsdag 27 april 2023, in het centrum van Meddo. Heb je die dag tijd om te helpen? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Donderdag 27 april a.s. is het zo ver, dan vindt er weer een rommelmarkt plaats in het centrum van Meddo. Dit leuke event kan niet bestaan zonder de inzet van vele vrijwilligers die mee willen helpen met de verkoop. We kunnen nog meer vrijwilligers gebruiken. Heb je tijd om te helpen? Meld je dan aan via telefoon: 06 47 25 88 45 of e-mail: rommelmarkt.meddo@gmail.com.

Bron van inkomsten

De Meddose rommelmarkt begon ooit als fondsenwerving voor de restauratie van de kerk in Meddo. Nu is het een bron van inkomsten voor diverse Meddose verenigingen. Ook wordt er een bedrag gedoneerd aan een goed doel. We openen de poorten om 10:00 uur ’s ochtends en blijven tot ongeveer 14:00 uur spul verkopen.

Voor elk wat wils

Er is veel te koop, zoals (oud) serviesgoed, glazen, uitgebreide collectie van boeken en platen, cd’s en dvd’s. Veel klein meubelen, kleding, decoratiemateriaal en bloempotten, boerengoed. Speelgoed en (kinder)kleding. Voor iedereen is er wel wat te vinden. Ook worden er weer de bekende kniepertjes gebakken.

Tot ziens op 27 april in Meddo!

Met vriendelijke groet,

Stichting Rommelmarkt Meddo