MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

Januari 2023
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE

 

Meddo is een plattelandsdorp en buitenbgebied in het uiterste Oosten van de provincie Gelderland. Het maakt deel uit van de gemeente Winterswijk. De streek is bekend als De Achterhoek. Meddo telt ca. 1400 inwoners en heeft alle basisvoorzieningen voor een dorpsgemeenschap. 

meddo op kaart

Het dorp heeft een bebouwde kom met een basisschool met peuterspeelzaal en de locale supermarkt. Daarnaast zijn er enkele horecagelegenheden, een hotel, een tankstation en wat detailhandel zoals rijwielhandel, metaalconstructie, installatiebedrijf en twee hoveniers.

Het buitengebied is een mix van agrarische- en natuurlandschappen. Het is prachtig gebied, bij uitstek geschikt voor toeristische activiteiten zoals fietsen, wandelen, skeeleren, paardrijden enz. In dit buitengebied bevinden zich verschillende minicampings. Meddo beschikt eveneens over een ca 45 ha. groot recreatiegebied met 30ha water, genaamd 't Hilgelo. Het is bestemd voor dagrecreatie. Nagenoeg alle watersport is toegestaan m.u.v. gemotoriseerd. Bij 't Hilgelo zijn een grote camping, recratiewoningen en een grote indoor speelhal "Sevink Avonturenpark" gevestigd. Ook staat er een historische korenmolen. Deze is te bezichtigen.

 

Op deze website vindt u meer over Meddo en haar gemeenschap onder de menuknop "Meddo" bovenaan.

 
Grotere kaart weergeven