info@meddo.net

Meddo maakt zich op voor opvolger Vuurfestival

Het gras op het nieuwe perceel aan de Beijersdiek in Meddo is gemaaid, de tent is al opgebouwd: Stichting VuurFestival presenteert aankomend paasweekend haar opvolger: Paasparty Meddo. Zonder vuur, maar wel met grote feesttent waarin 2 avonden gefeest zal worden.

MEDDO – Het gras op het nieuwe perceel aan de Beijersdiek in Meddo is gemaaid, de tent is al opgebouwd: Stichting VuurFestival presenteert aankomend paasweekend haar opvolger: Paasparty Meddo. Zonder vuur, maar wel met grote feesttent waarin 2 avonden gefeest zal worden.

Verhuisd naar de Beijersdiek in Meddo

Na het stoppen van het VuurFestival (met groot paasvuur) bleef het even stil, maar was al snel duidelijk dat er toch wel een kleine opvolger moest komen. Het is een tentfeest geworden zodat het qua omvang beter te organiseren valt. Paasparty Meddo zal dan ook in de lijn van het VuurFestival doorgezet worden, maar zonder paasvuur en met voor dit jaar 1 grote tent waar een show in geprogrammeerd is. Nieuw is ook de locatie aan de Beijersdiek. Roy Heesen: “Het terugkerend probleem aan de Wesselinkweg was het parkeren. Er was enkel bouwland in de directe omgeving waardoor het parkeren langzaam een uitdaging begon te worden. Daarom hebben we gekozen voor een frisse start met een nieuwe naam en nieuwe plek”. De organisatie raadt bezoekers aan dit goed in de gaten te houden, want het zal even wennen zijn na 10 jaar op een vaste stek.

Animo is groot

Het was voor de organisatie even spannend of er nog animo voor een feest als deze is, omdat het paasvuur verdween (door o.a. regeldruk). Al snel bleek dat de animo erg groot is. De organsatie denkt dat dit te maken heeft met het feit dat er voor vooral de jeugd weinig te doen is in Winterswijk en er een breed scala aan artiesten op de bühne staat. Zo vinden Tony Junior, Jan Biggel, A*Fever, Jody Bernal, The euros en Outsiders hun weg naar de Beijersdiek. Kaarten kunnen verkregen worden via de site van de Stichting: www.vuurfestival.nl. De verwachting is dat de zondag (1epaasdag) vroegtijdig zal uitverkopen. De zondag heeft een minimum leeftijd van 14+, op de zaterdag is dit 16+.