info@meddo.net

RABO-clubsupport aktie Meddo

Dit jaar hebben 11 Meddose verenigingen zich hiervoor aangemeld. Ieder lid mag 3 stemmen uitbrengen dus de keuze wordt moeilijk. Tot 26 september is het nog mogelijk om te stemmen.

Zoals ieder jaar kunnen leden van de Rabobank ook dit jaar weer stemmen op Meddose verenigingen en organisaties die daarmee kans maken op een financiële ondersteuning door de Rabobank. Dit jaar hebben 11 Meddose verenigingen zich hiervoor aangemeld. Ieder lid mag 3 stemmen uitbrengen dus de keuze wordt moeilijk. Tot 26 september is het nog mogelijk om te stemmen. MeddoNet heeft uitgezocht waartussen uw keuzes zouden moeten gaan (willekeurige volgorde).

Algemeen Meddo’s Belang

Muziekvereniging Sint Jan

Hilgeländer Musikanten

BKZ Vrouwen

EHBO Meddo

Elbekurkie

Sportclub Meddo

Zonnebloem Meddo

MEVO Meddo

S.V. Buksveld

Penta