info@meddo.net

Welkom in Meddo boekje voor nieuwe inwoners

Zijn er nieuwe buren in Meddo komen wonen? Volgens goed Achterhoeks gebruik heet je de nieuwe buren welkom en om dan iets meer over Meddo te kunnen vertellen, is het boekje 'Welkom in Meddo' een handig hulpmiddel.

Zijn er nieuwe buren in Meddo komen wonen? Volgens goed Achterhoeks gebruik heet je de nieuwe buren welkom en om dan iets meer over Meddo te kunnen vertellen, is het boekje ‘Welkom in Meddo’ een handig hulpmiddel. Haal dit boekje op bij Paul Tiggeloven, Geldereschweg 20 en overhandig het aan je nieuwe buren.

De gemeenschap Meddo kent vele verenigingen en instanties. Er is voor iedereen wel iets te doen. In het boekje staat een opsomming van een aantal verenigingen met een korte omschrijving. Voor een overzicht van alle verenigingen zie Meddonet (www.meddo.net) en de gemeentegids Winterswijk.

We wensen de nieuwe inwoners veel (woon)plezier in Meddo!!

Het ‘Welkom in Meddo’ boekje is tevens HIER te downloaden.