info@meddo.net

Meld problemen in de openbare ruimte

Signaleer je verstoringen in de openbare ruimte, dan kun je deze aan de gemeente doorgeven via de BuitenBeter app. Installeer deze app op je smartphone en meld een probleem snel en makkelijk bij je gemeente. Meteen op de plek én het moment dat jij het signaleert! Lees verder >>

We praten graag over verstoringen in de openbare ruimte, maar snappen dan niet dat de gemeente er niets aan doet. Een losse stoeptegel of gat in de weg is toch gemakkelijk op te lossen?

Maar… de gemeente weet niet / ziet niet altijd, wat wij zien. Daarom hebben zij in samenwerking met ROVA (die het onderhoud van de openbare ruimte voor de gemeente verzorgt) de BuitenBeter app gelanceerd. Op het moment dat je een losse stoeptegel, een gat in de weg, een kapotte lantaarnpaal etc. etc. ziet, kun je dat direct, ter plaatse van het probleem, via de BuitenBeter app melden. Je maakt een foto, typt in wat er gebeuren moet of wat het probleem is en drukt op verzenden. Deze melding komt dan bij de juiste persoon op het bureau. Meer informatie vind je op deze website.

Samen maken we onze gemeente een beetje “BuitenBeter” !!