MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

Januari 2023
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE

meddoseclub raboDit jaar doen 9 Meddose verenigingen mee aan het jaarlijkse Raboclub Support aktie. Als Rabo-lid kun je stemmen op 3 van je favoriete clubs van 5 t/m 27 september 2022. Dat is goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving.

Om uw keuze gemakkelijk te maken volgt hier een opsomming van de Meddose clubs die meedoen en directe linken om erop te stemmen. Laat uw stem niet verloren gaan.

BKZ vrouwen link BKZ vrouwen

Ons doel

een gezellige kerstavond organiseren voor de leden en leden die ziek zijn of niet meer kunnen komen een leuke attentie aanbieden

EHBO vereniging Meddo  link EHBO Meddo

Ons doel

2 nieuwe AED's ter vervanging van de huidige 2 AED's die binnenkort einde levensduur zijn. Voor als iedere seconde telt bij bezoekers van evenementen, de Meddose sportzaal, Spiekerman en de Eendracht in Meddo.

 Muziekvereniging St. Jan link St Jan Meddo

 Ons doel

Wij als muziekverenging presenteren ons met verschillende activiteiten en optochten in Winterswijk en zijn buurtschappen. Om gemakkelijker door de mooie omgeving van Winterswijk te marcheren willen we een lichtgewicht grote trom aanschaffen. Verder willen wij nieuwe marsmuziek aanschaffen. Dit zorgt er voor dat wij met plezier ons presenteren voor de gemeenschap. Zo kunnen we het geld dat wij dit jaar ophalen met de Rabo Club Support goed besteden bij onze vereniging. Alvast bedankt!

Sportclub Meddo link SC Meddo

 Ons doel

We gaan hiervoor weer de jeugd laten genieten van bekende namen uit de voetbal wereld, zoals eerder een training van ex international Martijn Meerdink, of de werldkampioen voetbaltrucs. Ook gaat het naar spelmateriaal voor de allerkleinste om te zorgen dat voetbal niet alleen maar winnen is maar gewoon hartstikke leuk is.

Zonnebloem afdeling Meddo link Zonnebloem afd. Meddo

 Ons doel

Graag willen wij voor onze gasten een gezellige ontspanningsmiddag organiseren met muziek, zang en/of cabaret. Met een drankje en hapje erbij de mensen een zorgeloze middag aanbieden. De eigen bijdrage voor de deelnemers willen we zo laag mogelijk houden. Onze speerpunten: ontmoeting, gezelligheid, verbondenheid, eventjes uit de dagelijkse sleur.

De Hilgeländer Musikanten link Hilgeländer Musikanten 

Ons doel

Om bij de optredens het geluid beter en voor de bezoekers mooier te kunnen verzorgen zouden wij willen investeren in het vernieuwen van de versterker en het mengpaneel.

 J.C. Elbekurkie link J.C. Elbekurkie

 Ons doel

Ons bestedingsdoel is om de jeugd in Meddo te (be)houden en activiteiten te blijven organiseren zoals: bubbelbal, megapret, halloween en de activiteiten voor de oudere jeugd in het weekend.

MEVO link MEVO 

Ons doel

We willen een volleybalclinic organiseren voor de kinderen van de basisschool in Meddo en de omliggende buurtschappen en zo de kinderen spelenderwijs kennis laten maken met het volleyballen. Om het voor de kinderen leuk en spannend te maken zijn er wat spelmaterialen nodig, onder andere willen we een volleybal rebounder, smachmeter en nog wat kleinere attributie aanschaffen. Verder gaan we nog promotie materiaal laten drukken.

Penta Winterswijk link Penta

 Ons doel

Activiteiten organiseren voor alle leeftijden binnen de club naast het lesuur vinden we belangrijk . Passie en plezier staan hoog in het vaandel. Penta staat midden in de samenleving en zoekt de verbinding zoals de gemeente, onderwijs, sportorganisaties en zorg. Een groot aantal vrijwilligers en professionals zet zich met hart en ziel in voor de vereniging. Samen zijn ze de drijvende kracht van de vereniging. Om activiteiten mogelijk te maken is een bijdrage hiervoor bij onze vereniging welkom