MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

Januari 2023
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE

IMG 363aas0Dag 2 was wat weerbeeld betreft het tegenovergestelde van dag 1. Prachtige blauwe hemel met hele aangename temperaturen. En wat werd de optocht na een toch wel verre mars mooi onthaald door koningspaar Roy en Marije. Het was heerlijk toeven bij hen op het terrein en wat zorgden familie en buren super voor de innerlijke mens. Top verzorgd!!

Dag 3 was iets meer bewolkt maar enorm goed bezocht. Om het 50 jarig jubileum te vieren was iedereen uitgenodigd op een heerlijk ontbijt. De tent raakte stamvol en voor iedereen was er meer dan genoeg te eten. Een fantastische groep vrijwilligers heeft geholpen om het ontbijt snel en efficiënt op te dienen. Maar ook werd de bar bemand door vrijwilligers. Wat een saamhorigheid!  Wat smaakte het allemaal  heerlijk en wat een genot zo nog even bij te praten met mensen die je door de corona echt een paar jaar niet gezien had. Kleine kinderen werden bewonderd, geprojecteerde foto’s van de afgelopen 50 jaar werden met een traan en een lach van herkenning bekeken. Prachtig dat Meddo’s Verleden de foto’s verzameld en ter beschikking gesteld hebben! Complimenten! 

En ja, ook dit jaar weer had het bestuur 2 nieuwe spelletjes bedacht. Reuze-beerpong en autoproppen. Weet u hoeveel volwassen mensen in een peugeot 206 passen? In Meddo proppen ze er gewoon 18 in! Vervolgens zetten  de Voute DJ.’s  de tent op zijn kop. Moe maar voldaan werd het feest afgesloten. Enorm veel respect voor het tien-koppig bestuur.

Foto's van dag 2 zijn hier te zien

Foto's van dag 3 zijn hier te zien