MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

Januari 2023
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE

buitenbeterWe praten er graag over met elkaar: tjonge heb je het gezien daar en daar? Snap jij het dat de gemeente er niets aan doet? Is toch gemakkelijk op te lossen? Je hele dorp hoort en weet het maar niet de gemeente…. die stap is vaak iets te groot vinden mensen. Verhalen dat je urenlang aan de telefoon hangt en uiteindelijk bij verkeerde ambtenaar terecht komt is ook al een fabel(?) die in beleving en overtuiging van veel mensen speelt. 

Maar dat is helemaal niet nodig!! Op het moment dat u een losse stoeptegel, een gat in de weg, een kapotte lantaarnpaal etc. etc. ziet, kunt u precies op dát moment de melding doen die vrijwel meteen bij de juiste persoon op het bureau valt of in diens berichtenbox belandt. U kunt op uw smartfone namelijk de BuitenBeter app installeren. U leest hier alles over op https://www.buitenbeter.nl/index.html 

Met deze app maakt u eventueel een foto ter plaatse, u typt even in wat er moet gebeuren of wat het probleem is en u drukt op verzenden. Doen!!!! Samen maken we onze gemeente een beetje “BuitenBeter” !!