MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

Februari 2023
ma di wo do vr za zo
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
› kaartavond Eendracht
19:30
Eendracht
Datum :  13 februari 2023
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE

iiBeste Meddonaren,

We hebben jullie inbreng nodig! Vrijdagavond 12 november organiseert de Werkgroep Dorpsvisie een bewonersavond voor alle inwoners van Meddo over de nieuw te ontwikkelen Dorpsvisie. De avond vindt plaats bij Spiekerman. U bent van harte uitgenodigd!

Nieuwe dorpsvisie voor Meddo

Een aantal recente ontwikkelingen onderschrijft de noodzaak voor een nieuwe stip op de horizon voorMeddo. Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkelingen rondom een aantal voorzieningen, zoals de sluiting vande supermarkt en het op termijn verdwijnen van de kerkelijke functie. Ruimtelijke ontwikkelingen, zoalsvrijkomende (agrarische) bebouwing en veranderingen in het buitengebied vragen aandacht. Maar ooksociale vraagstukken, zoals de betrokkenheid bij het verenigingsleven en de sociale samenhang zijnonderwerp van gesprek. Daarom maakt Meddo een nieuwe dorpsvisie. In een dorpsvisie schetsen we eentoekomstbeeld en brengen we verschillende thema's samen. Mede vanwege de goede ervaringen uit hetverleden met eerdere dorpsplannen heeft Algemeen Meddo’s Belang een tijd terug het initiatief genomenom een werkgroep te vormen.

Samen werken aan de toekomst van ons dorp

Een werkgroep met een brede samenstelling is aan de slag gegaan. De werkgroep wordt daarbijondersteund door een procesbegeleider van DKK Gelderland (Vereniging Dorpshuizen en Kleine KernenGelderland).

De komende periode gaan we samen met jullie een nieuwe visie ontwikkelen waarmee we inbeeld krijgen welke kant we de komende jaren op willen met Meddo. Zodat Meddo ook in de toekomst eenaantrekkelijk en leefbaar dorp blijft voor huidige en toekomstige bewoners. Met een gemeenschappelijkevisie creëren we niet alleen een leefbaar en toekomstbestendig dorp, maar ook verbondenheid.

 • Algemene veiligheid
 • Jeugd
 • Senioren
 • Toerisme & Recreatie
 • Ondernemen & Evenementen
 • Zorg
 • Duurzaamheid & Klimaat
 • Ontwikkelingen kern
 • Ontwikkelingen buitengebied
 • Wonen
 • Sociale Cohesie
 • Overig

We gaan aan de slag met de thema's:

Dorpsvisie voor en door Meddo

De nieuwe dorpsvisie is namelijk van en voor heel Meddo! Zodat we ook daadwerkelijk een visie krijgen die aansluit bij de wensen en ideeën van onze inwoners, ondernemers, verenigingen en organisaties. Er is veel kennis en creativiteit in Meddo.Die willen we graag benutten!

De nieuwe Dorpsvisie wordt gebaseerd op de inbreng, wensen en ideeën van de Meddonaren. Dus van u. Uw inbreng telt! Het gaat immers over uw eigen leefomgeving en uw eigen toekomst.

Vrijdag 12 november 2021 | Spiekerman| Aanvang 20.00 uur (zaal open 19.45 uur)

Nog altijd houdt het Coronavirus ons in de greep. We organiseren de Bewonersavond uiteraard met inachtneming van de op dat moment geldende maatregelen en richtlijnen. Als de coronamaatregelen op12 november strenger zijn, dan lijkt ons een bewonersavond niet praktisch uitvoerbaar en stellen we de bijeenkomst uit.

Bent u 12 november verhinderd, maar u heeft wél interesse of input? Geef dit dan s.v.p. aan ons door via dorpsvisiemeddo@gmail.com.

Vrijdag 12 november:

Bewonersavond voor heel Meddo

Graag nodigen wij u uit voor de Bewonersavond op vrijdag 12 november. Het wordt een informatieve en interactieve avond. We gaan actief aan de slag met de thema's. Komt u ook?

Denk mee, praat mee, doe mee!

De avond begint op tijd, maar later inlopen is geen probleem. Opgeven is niet nodig.

Graag tot 12 november!

Werkgroep Dorpsvisie Meddo

De flyer kunt u hier downloaden/lezen