MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

Februari 2023
ma di wo do vr za zo
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
› kaartavond Eendracht
19:30
Eendracht
Datum :  13 februari 2023
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE

hilgelanderDe Hilgeländer Musikanten; wir sind wieder da (we zijn er weer). Onder deze titel geeft de Egelander kapel uit Meddo op zondag 17 oktober een concert in de Mattelier in Groenlo. De Hilgeländer Musikanten staan te trappelen om na de succesvolle optredens van 2019 en 2018 het publiek opnieuw te vervoeren met Egeländer muziek in cultureel centrum de Mattelier.  De titel van het concert ‘Wir sind wieder da’ zegt het al. Het is het eerste concert dat de Hilgeländer Musikanten geven sinds de uitbraak van corona. De muzikanten hebben het afgelopen anderhalf jaar niet stil gezeten. Zodra het weer meer mogelijk was heeft de kapel zich veel nieuwe nummers eigen gemaakt.

 Onder leiding van Andre van Huizen brengen de Hilgeländer Musikanten deze bekende, maar ook minder bekende Egerländer nummers ten gehoor tijdens het concert in de Mattelier. De Hilgeländer Musikanten zullen zorgen voor een gevarieerd en boeiend programma met walsen, polka’s en marsen. Kortom, voor elk wat wils. Zin in een middagje onvervalste Egerländer? Kom dan op zondag 17 oktober naar de Mattelier in Groenlo om te genieten van de mooie klanken van de kapel.

Kaarten zijn vooraf te bestellen via de ticketline van de Mattelier op www.demattelier.nl en aan de kassa.

Aanvang concert is 14.30 uur en de zaal is 13.30 uur open. De entree zijn 10 euro (entree + consumptie + garderobe)

Tijdens het concert houdt de organisatie rekening met de dan geldende coronaregels. Mocht het concert onverhoopt niet kunnen doorgaan vanwege de coronaregels, blijven de kaarten uit de voorverkoop gelding voor de nieuwe datum. www.hilgelandermusikanten.nl