terrasIedereen weet dat het prachtig fietsen is in Winterswijk en omgeving. We hebben een tijdje ons eigen natje en droogje mee moeten nemen omdat terassen geruime tijd dicht waren. 

Het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen organiseert in 2021 een themajaar ‘Ode aan het landschap’. Stichting Waardevol Cultuurlandschap Winterswijk (WCL) wil tijdens dit themajaar graag aandacht geven aan het Winterswijkse landschap en alle bijzondere gebruikers, bewoners, verenigingen en ondernemers die hieraan bijdragen. Een nieuwe groep jonge enthousiastelingen (jong WCL) heeft in samenwerking met 100% Winterwijk een ca. 50 km lange prachtige route gemaakt zodat we samen kunnen proosten op het landschap! 

De route brengt je langs de mooiste plekjes in het buitengebied van Winterswijk. Samen brengen we een ode aan het landschap door neer te strijken op één van de vele terrassen rondom Winterswijk. Jij kan hiervan genieten door een voertuig uit te kiezen en vervolgens al het moois te zien en te proeven wat het landschap ons te bieden heeft. 

Op 11 juli is de aftrap van deze bijzondere route!

Download of lees hier de brochure