MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

Januari 2023
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE

eurHeeft u interesse om als vereniging bijvoorbeeld met een Duitse partner een sportdag, een concert of andere ontmoeting te organiseren dan is onderstaande interessant voor uw vereniging:

 

Samen leven in een grensoverschrijdende regio. Dan is het van belang om elkaar te ontmoeten en te leren kennen. Dat is de basis voor succesvolle grensoverschrijdende samenwerking. De EUREGIO, de provincies Gelderland, Flevoland, Overijssel en de Länder Niedersachsen en Nordrhein-Westfalen hechten daarom veel belang aan Duits-Nederlandse ontmoetingen tussen scholieren, ambtenaren, ondernemingen, sporters, politici e.a..

De EUREGIO ondersteunt deze contacten van oudsher door eigen activiteiten te ontwikkelen en door het verstrekken van subsidies voor de grensoverschrijdende kosten die met een ontmoeting gepaard gaan.

Subsidiemogelijkheden
Ontmoetingen komen in aanmerking voor subsidie. Het gaat daarbij om activiteiten die maximaal € 2.000 aan grensoverschrijdende kosten met zich meebrengen. Daarvan is maximaal 50% subsidiabel, u kunt dus aanvragen indienen tot maximaal € 1.000 euro subsidie.

Zoals u uit onderstaande leidraad (zie downloads) kunt opmaken, geldt voor deze aanvragen binnen het Kaderproject een vereenvoudigde procedure. Verder vindt u onderstaand ook het bijhorende aanvraagformulier die u eentalig bij het projectbureau moet indienen.

Voor meer informatie over aanvragen op het gebied van ontmoetingen: neem contact op met dhr. Lorenz Dik (l.dik@euregio.nl).

Alles hierover kunt u hier lezen.

 

Let op: onderaan de pagina kunt u aanvraagformulier downloaden

 

Wilt u een langdurige samenwerking met een Duitse partij aangaan dan zijn de subsidiemogelijkheden hoger en daar kunt u hier meer over lezen.