MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

Februari 2023
ma di wo do vr za zo
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
› kaartavond Eendracht
19:30
Eendracht
Datum :  13 februari 2023
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE

Een disclaimer is een juridische frase waarmee aansprakelijkheid of garanties worden ingeperkt of afgewezen.

Disclaimer voor meddo.net

Algemeen   De eigenaar van deze website, hierna te noemen webbeheerder, verleent u hierbij toegang tot meddo.net (de Website) en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door de webbeheerder en derden zijn aangeleverd. De webbeheerder behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.   De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

 

Beperkte aansprakelijkheid

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van de webbeheerder. 

Derden kunnen zelf inhoud aanleveren voor de Website. De webbeheerder oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. De webbeheerder zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

 

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij de webbeheerder en haar gebruikers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de webbeheerder, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Het is niet toegestaan webpagina's of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video's of interactieve applicaties) van de Website op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

 

Overig  

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.