MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

Juli 2020
ma di wo do vr za zo
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE

Nu het Carnaval in Meddo weer een bruisend hart heeft gaan wij ons ook het hele jaar laten horen, wat natuurlijk bij een levendige vereniging hoort. In het onderstaande mail van onze vorst moet er het één en ander recht gezet gaan worden en zullen er nog opdrachten uit gevoerd gaan worden zoals op de grote carnavals avond is opgedragen. Wij willen jullie dan ook uitnodigen om dit spektakelstuk gade te slaan. Zoals hieronder beschreven zal er van 19.00 uur vertrekken vanaf Pierik aan de Geldereschweg 39 te Meddo en zullen we ons richting De Horst begeven...

11 statuten_oldewieven

Hoi Knorrepotten & Knorrepotterinnen, Om de digitale snelweg op stoom te houden hierbij de volgende "Cyber aanval" op jullie mailbox. Zoals een ieder heeft mogen waarnemen ben ik door Tante Sien op de knieën gedwongen en heb de 11 stellingen der Olde Wieven aangenomen. De afspraak is dat ik mijn erfstuk, gekregen van oud President Jan Spar,... jawel de lerenkoffer met inhoud na het vervullen van de elf stellingen terug krijg van de Olde Wieve.

Verder is er nog een blunder te herstellen, het uitreiken van de tuinbon aan de verkeerde persoon (Anke Heinen).  Dit overkwam mij/ons (Pierik vergat de kleur van het lotje te vermelden)  tijdens de buutavond. Wel iedereen heeft zijn primeur, ik heb deze.  Oliedom natuurlijk maar gelukkig zijn er drie raadsleden zo vriendelijk om mij te assisteren zodat de tuinbon in de bijlage door de familie Beckers op de Horst kan worden verzilverd.

Raadsleden & oud prinsen, wij gaan een uiterste inspanning leveren op het landgoed De Horst. Voor onze Prins en Adjudant is het aanwezig zijn een verplicht nummertje. Naast hen willen wij (de tuinmannen) ook jullie uitnodigen om dit spektakel bij te wonen. Wij zullen a.s. woensdag 24 april om 19:00 uur vertrekken vanaf Pieriks  Bospaleis en ons laven in een geschikt prinselijk vervoersmiddel. Om +/- 19:30 zullen we arriveren op het Landgoed De Horst en het gehele spektakel vorm gaan geven.

Wij hopen op jullie massale  belangstelling,......