MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

April 2020
ma di wo do vr za zo
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE

MeddoNet volgt ontwikkelingen en vernieuwd website

Dit weekend is MeddoNet overgegaan naar een nieuwe website. Ontwikkelingen in de websitesoftware en functionaliteiten vereisten een nieuwe opzet van de website. Hoewel de basisopzet wat weg heeft van de vorige website is er aan de nieuwe website veel tijd besteed en is de template geheel nieuw.

Ook is er gezocht naar nieuwe eigentijdse functionaliteiten die aan de website konden worden toegevoegd. Van de oude website is alleen de nieuwscontent overgenomen van 2013. Voor de pagina's onder de knop Meddo is nog niet alle content en afbeeldingen toegevoegd. Dit zal gaandeweg gebeuren. De oude website wordt van internet verwijderd. Bezoekers die MeddoNet in hun favorieten hadden opgenomen dienen de verwijzing aan te passen. De website zal nu rechtstreek onder www.meddo.net te vinden zijn.

De internetontwikkelingen en vernieuwing bij MeddoNet hebben ook gevolgen voor bijv. verenigingen die gebruik maakten van de website. Social Media zoals Facebook maken het tegenwoordig makkelijk om een eigen webpagina aan te maken met vele functioneliteiten. MeddoNet heeft verenigingen geadviseerd daar gebruik van te maken en heeft aangeboden daarbij eventueel te ondersteunen. Op Meddonet zelf is wel een overzicht opgenomen van alle bekende verenigingen in Meddo. In het overzicht wordt verwezen naar de eigen website, facebook en twitter.

Meddonet kan er weer een tijdje tegen en wenst de bezoekers veel plezier op de nieuwe website.

Medonet is ook te vinden op:

facebook twitter meddo op youtube