MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

Februari 2023
ma di wo do vr za zo
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
› kaartavond Eendracht
19:30
Eendracht
Datum :  13 februari 2023
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE

AMB logo kopiërenDe afgelopen tijd hebben we meerdere aanmeldingen ontvangen van nieuwe bewoners voor lidmaatschap van het Algemeen Meddo’s Belang. Omdat wij één keer per jaar (omstreeks april-mei) de contributie innen, is er soms onduidelijkheid of je bij aanmelding later in het jaar nog lidmaatschapsgeld/contributie verschuldigd bent. Welnu, de bijdrage is (tot op heden) € 5,- per huishouden/wooneenheid per jaar. Ligt het moment van aanmelden na de contributie-inning, wacht dan rustig met betalen tot het volgende moment van inning.  

Waarom lid worden? 

Wij zijn een vereniging in het algemeen belang, met andere woorden: wij zijn een belangenorganisatie voor gemeenschappelijke Meddose initiatieven. We treden niet op in individuele geschillen en zullen altijd de redelijkheid en billijkheid in overweging willen nemen. Juist in het lobbyen bij de juiste instanties en financieel steunen van kleinere initiatieven heeft het AMB tot op heden veel kunnen betekenen voor haar inwoners. Dit weet men in Meddo te waarderen en wij hopen dan ook in de toekomst op nog meer leden te kunnen rekenen. 

Bij deze de oproep aan alle niet-leden: steun het AMB, word lid en werk mee aan een sterke belangenorganisatie. U kunt zich aanmelden per mail: ambmeddo@gmail.com of evt schriftelijk: AMB, Geldereschweg 40, 7104 AK 
Winterswijk Meddo. Vergeet niet uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden.