ddfsHet is alweer bijna een jaar geleden dat we iets van ons hebben laten horen, maar dat wil niet zeggen dat we ondertussen stil hebben gezeten. We hebben continu de nieuwsberichten gevolgd en bij nieuwe maatregelen overleg gehad wat dit voor het volksfeest Meddo zou kunnen betekenen.
Eind januari waren de berichten in het nieuws zelfs zo positief dat verwacht werd dat vanaf begin juli 2021 weer begonnen kon worden met het organiseren van evenementen. Heel even hebben we de hoop gehad dat we dit jaar, door het Volksfeest Meddo een weekje op te schuiven naar het eerste weekend van juli 2021 , een volwaardig feest konden vieren. Helaas is dit allemaal al weer achterhaald en moeten we dit jaar wederom streep zetten door ons geliefde volksfeest.

Maar niet getreurd……….Aan het eind van de tunnel begint het licht toch weer een beetje te schijnen. Volgens het stappenplan van de regering is het niet onwaarschijnlijk dat er vanaf september weer evenementen mogen worden georganiseerd. En als echte Meddonaren willen wij deze mogelijkheid uiteraard aangrijpen om weer eens flink feest te vieren. Wij gaan er van uit dat iedereen uit ons dorp hier weer net zo aan toe is als wij zelf!!

Het wordt geen Volksfeest van 3 dagen zoals gebruikelijk maar wij zijn druk doende om op vrijdagavond 10 september en zaterdag 11 september een knallend “Kleintje Kermis” te organiseren met een programma voor jong en oud.

Blok deze data alvast in je agenda en verlies Meddo.net of onze facebookpagina niet uit het oog voor verdere updates. Wellicht overbodig vermelden we nog even dat we dit feest alleen door kunnen laten gaan als de 1,5 meter regeling niet meer van kracht is.

Met vriendelijk groet,
Bestuur Vereniging Volksfeest Meddo