MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

Januari 2021
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE

 

IMG 9306 2Normaal gesproken zouden we op dit moment druk in de weer zijn met de voorbereidingen van het Volksfeest in Meddo. De tent staat al klaar, het licht en geluid wordt aangesloten, de horeca treft de
voorbereidingen, de attracties worden opgebouwd, het terrein
wordt aangekleed en de schietcommissie zorgt dat het schutters-terrein wordt ingericht. Ook hebben we de laatste contacten met de gemeente, het schuttersgilde, de koning om te zorgen voor een vlekkeloos verloop van het komende Volksfeest.
Begrijpelijk, en al genoeg besproken, kan dit alles door de maatregelen die op dit moment van kracht zijn geen doorgang vinden en dit zorgt er voor dat wij als bestuur deze week een vreemd gevoel hebben. Maar dit gevoel heerst niet alleen bij het bestuur. Wij horen van heel veel Meddonaren, en oud Meddonaren, dat er deze week iets mist.
Daarom vinden wij het mooi om te horen dat er diverse initiatieven worden ondernomen om aankomend weekend niet geruisloos voorbij te laten gaan. In kleine groepen wordt er van alles georganiseerd om er desondanks toch nog een mooi feestje van te maken.
Graag vragen we ook nog even de aandacht voor de mensen van de horeca in Meddo. Voor hen is dit alles ook een grote tegenvaller en we vragen iedereen dan ook om er, waar mogelijk, voor te zorgen dat de tapkranen blijven lopen.
Namens het bestuur van Vereniging Volksfeest Meddo wensen wij iedereen dan ook een heel fijn weekend toe en wij zijn nu al druk bezig om er voor te zorgen dat we volgend jaar extra kunnen gaan knallen.
Blijf gezond en geniet er van!!!
Het bestuur van Vereniging Volksfeest Meddo