coronahulp meddoOp veel plekken in Nederland komt vanwege de Coronacrisis burenhulp op gang. Mensen helpen elkaar waar mogelijk. Zo ook in Meddo. Na overleg met de Winterswijkse Uitdaging zetten we ook voor de Meddose inwoners een hulpdienst op. Hier kunnen mensen die hulp nodig hebben zich melden. Denk aan hulp bij het doen van boodschappen. 
Ja, ik kan hulp gebruiken:
Heeft u behoefte aan praktische hulp omdat u liever thuisblijft om besmetting te voorkomen? Neem dan contact op met Paul Tiggeloven (lid AMB-Werkgroep Zorg, Welzijn en Omgeving en contactpersoon voor Meddo) via Tel: 0543 56 93 77 of Mobiel: 06 15 60 16 84. 
En ik kan hulp bieden: 
Kun jij iets betekenen voor de inwoners van Meddo die hulp en ondersteuning nodig hebben? Meld je dan eveneens aan bij Paul Tiggeloven. Iedereen die de tijd heeft om anderen te helpen, is welkom. Ook als je nog jong bent (vanaf 15 jaar), maar wel iets voor een ander wilt betekenen. 
Niemand kan alles doen, maar samen kunnen we veel bereiken om deze Coronacrisis door te komen!
Op de website van de Winterswijkse Uitdaging is meer informatie te vinden, zie: site Winterswijkse Uitdaging en kijk bij Meldpunt coronahulp


Algemeen Meddo’s Belang