MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

Januari 2021
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE


VUURFESTIVAL EN AUTOCROSSVuurFestival 2020 is geannuleerd.Gisteren heeft de Nederlandse overheid een uitbreiding van de geldende maatregelen rondom het Coronavirus aangekondigd. Alle evenementen die gepland zijn tot 1 juni komen daarmee te vervallen. Met grote teleurstelling moeten we daarom mededelen dat dit betekent dat VuurFestival 2020 niet kan plaatsvinden op 11 & 12 april 2020. Het evenement zal niet verplaast worden.
Dit nieuws komt uiteraard hard aan, omdat het VuurFestival 1 van de grootste paasvuren van ons land heeft en 1 van de grootste evenementen in de gemeente Winterswijk is. Ons team werkt keihard met maar ÊÊn doel: het bieden van super toffe ervaringen voor zowel jong als oud. Uiteraard heeft de veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, partners, artiesten en medewerkers te allen tijde de hoogste prioriteit.


We kunnen ons voorstellen dat er veel vragen zijn. We hopen op begrip dat we deze vragen niet direct allemaal kunnen beantwoorden. Voor degene die reeds tickets hebben aangeschaft kunnen we wel alvast melden dat het geld binnen 3 weken terug gestort zal worden.
Voor nu wensen we iedereen een goede gezondheid en veel sterke toe, wees extra lief voor elkaar en dan zien we elkaar, hopelijk, snel weer. Een laatste tip van de paashaas: hou onze social media in de gaten.
Heel veel liefs,
Team VuurFestival
----------------------------------------------------------
Autocross Meddo afgelast
De Autocross Meddo gaat dit jaar niet door. De afgelasting is het gevolg van de maatregelen die de overheid heeft genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het spectaculaire autosportevenement, georganiseerd door Sportclub Meddo, stond gepland voor Tweede Paasdag. De eerstvolgende autocross in Meddo wordt nu georganiseerd op Tweede Paasdag volgend jaar, maandag 5 april 2021. Wilt u op de hoogte blijven? Volg ons dan op de nieuwe Facebook-pagina Autocross Meddo.