MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

Juli 2021
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE

DSC02793klIn het weekend van 14 en 15 februari viert cv. De Knorrepotten hun jaarlijkse carnavalsfeest.  Vrijdag 14 februari trappen de leerlingen en docenten van basisschool ’t Kempken het weekend af met hun carnavalsfeest. De basisschool levert zijn eigen Jeugdprins, Jeugd adjudant en jeugdraad van elf. Dit feest is besloten en niet toegankelijk voor bezoekers. De zaterdag is het dan de beurt aan de overige inwoners van Knorrepottendorp en omstreken. De avond wordt om 11 minuten over acht officieel geopend door de spectaculaire binnenkomst van Prins Guus, adjudant Ries de raad van elf en het jeugd prinsenpaar en hun raad van 11. Na de proclamatie van beide prinsenparen neemt de ere garde het over om de knorrepot van het jaar bekent te maken. Als alle officiële handelingen zijn afgesloten wordt de sleutel van het dorp overhandigd door wethouder Elvira Schepers van de gemeente Winterswijk. Vanaf dat moment is Prins Guus de baas over het Knorrepotten dorp. Hierna kan dan eindelijk het feest losbarsten met medewerking van DJ Bacchie!

Maar voor het zover is hebben de Knorrepotten al een heel programma achter de rug. Afgelopen zaterdag 8 februari hebben de raad van elf en het prinsenpaar een promotietour door het Knorrepottendorp gemaakt om zo alle versieringen aan te brengen bij alle oud prinsen. Dit jaar als thema All You Need is Love. Met de All You Need is Love caravan trok te stoet door het dorp om elkaar de liefde te verklaren. 

Op zaterdag 15 februari vooraf gaande van het grote feest, bezoekt het Prinsenpaar het Prinsentreffen in Nijmegen. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de Gelderlander. Het hoogte punt van deze dag is een statiefoto met alle prinsenparen van dit jaar.
De cv. De Knorrepotten hopen op een grandioos feest weekend en iedereen is die avond dan ook van harte welkom om dit feest met ons mee te vieren. Kaarten zijn te koop bij Puts bazar te Winterswijk, café Spiekerman. Wij hopen jullie allen te zien op zaterdag 15 februari 2020.    
Volg ons ook op Facebook en Instagram.