MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

September 2022
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE

Tuingeluk Groencentrum_Wenninkhof_2Herkent u dat.. de tuin dat een blok aan het been is. Borders die maar een korte periode mooi zijn. Planten die nu al vaker verdwijnen. De vorm is verdwenen uit uw tuin. Het gazon geeft rare vlekken. Uw vijver is met een enorme laag slib gevuld, en ga zo maar even door. Wij geloven best dat het Tuingeluk ver te zoeken is en u daar eerder Tuin-ongelukkig van wordt. Daarom organiseert Hoveniers & Groencentrum Wenninkhof een Tuingeluk Weekend. Een weekend waar zij gratis al uw tuinvragen, problemen proberen op te lossen. Of dit nu middels een schets, informatie of een plantlijst is, niks is te gek om u het Tuingeluk weer terug te geven!

Het Tuingeluk weekend wat op zaterdag 12 oktober en zondag 13 oktober georganiseerd wordt is voor iedereen toegankelijk.

Ten Dolle Tuinmachines zal diverse machines laten zien en vergeet niet om een afspraak te maken om uw gazonmaaier een onderhoudsbeurt te geven aankomende winter. Het Groencentrum is rijkelijk gevuld met diverse soorten planten en er zijn dit weekend leuke acties!
Nieuw in hun assortiment is hun kamerplanten afdeling. Diverse soorten en maten kamerplanten met diverse bijpassende bloempotten om u ook in huis Tuingelukkig te maken! Het Tuingeluk weekend is op zaterdag van 10 tot 16 uur en zondag van 11 tot 16 uur!

Waarom het Tuingeluk weekend in het najaar? Het najaar wordt ook wel het vergeten tuinseizoen genoemd. Best logisch, de grond is nog warm zodat u planten bestaand of nieuw nog prima kunt planten of verplanten. De planten zullen al een eerste groei gaan maken. Als het kouder word zal de plant in rust gaan zodat hij in het voorjaar weer verder kan groeien en kan wennen aan zijn standplaats. Zo kan de plant ook makkelijker de zomer door komen.
Zij zien u graag op 12 en 13 oktober tijdens het Tuingeluk Weekend! De locatie is aan de Hoeninkstegge 5 in Winterswijk Meddo!