MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

Juli 2021
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE

hart voor_achterhoekklDe stemperiode van Hart van de Achterhoek is begonnen! Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom stellen zij € 400.000,- beschikbaar voor Hart voor de Achterhoek! Als lid van onze bank mag je meebeslissen waar deze bijdrage naartoe gaat! Je mag 5 stemmen per inlogcode uitbrengen!
Voor Meddo hebben zich 9 kandidaten aangemeld om voor een bijdrage in aanmerking te komen:

Algemeen Meddo's Belang
BKZ Vrouwen Meddo
EHBO Meddo
Elbekurkie
MEVO
Muziekvereniging Sint Jan Meddo
Sportclub Meddo
Stichting VuurFestival
Zonnebloem afdeling Meddo

Als u deze link:https://www.clubkascampagne.nl/noa/hartvoordeachterhoek gebruikt kunt u uw code invullen en direct door naar het stemmen. Sorteert u daarna op Winterswijk dan wordt het scrollen al een stuk gemakkelijker.

 

Persoonlijke stemcode
Leden van de RABObank ontvangen een unieke stemcode via de post, waarmee ze op hun favoriete clubs kunnen stemmen. Met de persoonlijke stemcode kun je van donderdag 5 tot en met donderdag 19 september 2019 op deze website inloggen en jouw stemmen uitbrengen. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat je kunt verwachten en welke stappen je moet uitvoeren om jouw stemmen succesvol uit te brengen.
Jouw stem is geld waard!
Vul in de blauwe balk bovenaan deze pagina de persoonlijke stemcode in die op de stemkaart staat vermeld. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, 4 cijfers, gevolgd door 4 hoofdletters en tenslotte weer 4 cijfers.