MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

Maart 2020
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE

brabant flyerDe Hilgelander Musikanten verzorgen op zondag 24 maart een optreden in het Brabantse Geldrop. Samen met Blaaskapel de Pompzwengels uit Geffen en Musikfreunde ’Zum Grünen Kranz’ uit Geldrop geven de Meddose muzikanten een zogenoemd snertconcert; een middagvullend programma met Egelander muziek.
In 2016 kwamen de leden van de Hilgelander Musikanten in contact met Ruud van Didden in kader van het 40-jarig bestaan van de kapel. Ruud heeft een eigen tijdschrift Ruud’s Music Magazine waarin hij over blaaskapellen schrijft. Voor een artikel in zijn magazine kwam Ruud drie jaar geleden naar de Achterhoek gekomen om een interview te houden met een aantal leden van de Meddose kapel.
Dit gesprek was de aanleiding voor dit concert van 24 maart. Ruud geeft niet alleen een magazine uit, maar organiseert ook concerten met Egelerander muziek. Hij nodigde de kapel uit om op zondag 24 maart naar De Borgh in Geldrop te komen.

Dit wordt een gezellige middag met muziek van drie blaaskapellen met in de namiddag een heerlijk stamppotbuffet voorafgegaan door een superrijk gevulde erwtensoep. Het concert begint om 13.00 uur en eindigt om 18.00 uur. De entree bedraagt 5 euro. De prijs voor de erwtensoep en stamppotbuffet bedraagt 12,50 euro. En de prijs voor entree en erwtensoep/stamppotbuffet is 15 euro. Zie voor meer informatie: www.polkafest.nl.


De kapel gaat er een gezellige dag uit van maken. En reizen deze dag met een bus naar Brabant af. Er zijn nog plekken vrij in de bus. Mochten er nog belangstellenden zijn die interesse hebben om mee te gaan, die kunnen bij de Hilgelander Musikanten melden. Meer informatie hierover staat op de site van de kapel: www.hilgelandermusikanten.nl