MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

Maart 2019
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30
31

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE

vv17Van vrijdag 29 juni tot en met zondag 1 juli wordt in Meddo het jaarlijkse Volksfeest gehouden met als motto “Alderbastend Mooi!!”. De organisatie heeft er weer alles aan gedaan om een spetterend programma neer te zetten.

Vrijdag 29 juni
Het volksfeest start met het reveille blazen door leden van muziekvereniging St. Jan uit Meddo. Aansluitend vertrekt rond 09.30m uur de optocht waarin zowel grote als kleine wagens te bewonderen zijn. Jong en oud heeft zich dit jaar wederom druk gemaakt om de mooiste creaties te vertonen. Na de optocht wordt het feest officieel geopend door de voorzitter, Wilfried Bomers.
Aansluitend gaan de kinderen naar de pastorietuin voor de kinderspelen en wordt begonnen met de volksspelen en het kleine vogeltjesschieten. In de middaguren treedt de band Duckweed op in de feesttent (entree gratis). ’s Avonds is er bij Spiekerman een optreden van “Die Slingertaler” en in de grote feesttent zorgen “de Discokings” voor een onvergetelijke avond.

Zaterdag 30 juni 2018
Na het feest op vrijdagavond kan iedereen weer vroeg uit de veren want rond 08.30 uur vertrekt de optocht in lange stoet om Henk Goossens, de koning van 2017, uit te halen. Bij de koning zal ook het traditionele vendelzwaaien plaatsvinden.
Na terugkomst in Meddo begeeft iedereen zich naar de vogelstang alwaar de strijd voor de nieuwe schutterskoning wordt aangegaan
In de middag is er een optreden van de band “Bad Timing” in de grote tent en ook de volksspelen worden weer hervat. In dezelfde tent zullen ’s avonds de heren van de band “Kraakthelder” het laten donderen alsof de bliksem inslaat.

Zondag 1 juli
Vanwege het enorme succes van afgelopen jaar staat de zondag weer in het teken van het oktoberfest. Vanaf 11.30 uur is er muziek van “de Nöttenkrakers” o.l.v. Gerald Roerdinkholder. Daarna wordt er “gecurld” in de feesttent en barst het feest wederom los met de Oktoberfest DJ’s.

De buitenkant van het programmaboekje kunt u hier downloaden

De binnenkant van het programmaboekje kunt u hier downloaden