MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

April 2019
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE

HARTRabobank Noord- en Oost-Achterhoek ondersteunt al jaren verenigingen en stichtingen in haar omgeving. Via Hart voor de Achterhoek stellen wij in 2018 een bedrag van € 400.000,- ter beschikking aan lokale verenigingen en stichtingen die bij ons bankieren. De leden van de bank brengen vijf stemmen uit op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Iedere stem is geld waard.
Stemmen kan op deze link
Zes  Meddose verenigingen zich opgegeven hebben. Stemmen kan tot 6 juni a.s.
 
BKZ Vrouwen Meddo
Bestedingsdoel:
Het oprichten van een nieuwe zelfstandige vereniging voor ontmoetingsavonden voor de vrouwen van Meddo. Wij organiseren elke maand een bijeenkomst met een spreker of andere vorm van vermaak en ontspanning. In december willen wij de dames een mooie kerstbijeenkomst laten beleven.
 
De Zonnebloem afd Meddo
Bestedingsdoel:
Een gezellige middag organiseren voor de senioren en Zonnebloemgasten in Meddo en Huppel, waarbij ontmoeting en ontspanning voorop staat. Tijdens de nationale ziekendag een bloemetje brengen naar onze gasten en zorgbehoevenden in de diverse tehuizen/zorgboerderijen.
 
Muziekvereniging Sint Jan
Bestedingsdoel:
Een vereniging zonder jeugd biedt geen mogelijkheden voor de toekomst. In Meddo geldt dit zeker ook. Om jeugd bij de vereniging te houden heb je goede instrumenten nodig. Hier zijn kosten aan verbonden, waardoor we uw steun vragen!
 
Sportclub Meddo
Bestedingsdoel:
wij willen de bijdrage gaan gebruiken voor spelmateriaal voor voornamelijk onze jeugteams.
 
VuurFestival Meddo
Bestedingsdoel:
VuurFestival Meddo heeft als doel de gemeenschap te verbinden door samen een mooi evenement te organiseren. Van belang is jeugd tijdig te leren organiseren en zo te stimuleren. We willen daarom graag materialen aanschaffen om jeugd tijdig te motiveren om actief in de gemeente aan de slag te gaan.
 
Elbekurkie
Bestedingsdoel:
Elbekurkie organiseert ieder jaar een kamp voor de basisschool kinderen van groep 5 t/m 8. Het geld dat wij ophalen met Hart voor de Achterhoek gaan wij gebruiken om veel leuke activiteiten te organiseren tijdens het kamp.

Heeft u uw stemkaarten ontvangen? LAAT DAN NIET UW STEM VERLOREN GAAN!!
Dit is de uitleg hoe u uw stemmen uitbrengt.
Door op het kruisje hiernaast te klikken, verdwijnt deze uitleg en start u met het stemmen op uw favoriete clubs!
Uw stemmen selecteren
Selecteer hieronder de verenigingen en/of stichtingen waar u uw stemmen op wilt uitbrengen. U stemt op een club door op het groene plusteken te klikken. Eén keer klikken = één stem.
Let op: u dient in totaal vijf stemmen uitbrengen en u mag maximaal twee stemmen uitbrengen op dezelfde vereniging of stichting.
Zoeken op naam, categorie of plaats
Via het veld 'Zoeken…' zoekt u op verenigingsnaam. Vul de naam in van de vereniging of stichting en klik dan op het vergrootglas om de zoekopdracht uit te voeren. Wilt u de zoekopdracht verwijderen? Klik dan in het zoekveld op het kruisje. U krijgt vervolgens weer alle verenigingen en stichtingen in beeld.
In het veld ernaast kunt u de verenigingen en stichtingen per plaats of categorie selecteren. Kies voor ‘Allemaal’ om de verenigingen/stichtingen van alle plaatsen en categorieën weer in beeld te krijgen.
Bestedingsdoel
Benieuwd wat uw club gaat doen met de bijdrage? Klik op de naam van de club om het bestedingsdoel te lezen.
Stemmen bevestigen
De gekozen clubs ziet u wanneer u klikt op het oranje vlak achter ‘Uw stemmen’. Wilt u een stem op een club van uw keuze verwijderen, klik dan op het minteken achter de clubnaam.
Heeft u al uw stemmen geselecteerd. Klik dan op het oranje vlak achter ‘Uw stemmen’ en vervolgens op ‘Bevestig mijn stemmen’.