MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

Februari 2019
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE

Op zaslagwerkgroeponskkampioenterdag 21 april nam de slagwerkgroep van muziekvereniging Sint Jan uit Meddo deel aan deOpenNederlandse Slagwerkkampioenschappen (ONSK) in Barneveld.

Het was een lange dag. Al om 8 uur in de ochtend werden de instrumenten ingeladen en vertrok de groep richting Barneveld. Pas in de namiddag was de groep aan de beurt om de ingestudeerde verplichte nummers ten gehore te brengen aan de jury. Een jury die de deelnemende slagwerkers en hun optreden niet visueel kon waarnemen. De objectiviteit in de beoordeling richtte zich zo uitsluitend op de muziek zelf. Pas tegen 21:00 uur was de jury er uit en werd Sint Jan uitgeroepen tot ONSK kampioen van de 2e Divisie.

De Meddose slagwerkgroep speelt op steeds hoog niveau. In 2015 werd het ook al Nederlands kampioen in de 4e Divisie. Door nadien nog enkele concoursen te winnen werd de groep o.l.v. Ronnie Wolterink gepromoveerd naar de 2e Divisie waar ze nu ook tot Nederland Kampioen werd gekroond.
Na terugkomt in Meddo was het dan ook een dolle bedoeling in verenigingsgebouw ’t Beitelhöfken. Het fanfareorkest gaf de kampioenen een serenade en bestuursleden spraken lovende woorden.
Een bijzonder woord kwam slagwerker Roan Hoog Antink toe. Hij werd door de jury van het ONSK uitgeroepen tot beste solist en kreeg hiervoor een fraaie en imposante oorkonde.