MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

Februari 2019
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE

tuinOp zaterdag en zondag 17 & 18 maart 2018 organiseert Hoveniers & Groencentrum Wenninkhof, Ten Dolle Tuinmachines en BPG Overkamp Bouwmaterialen weer haar jaarlijkse Open Tuindagen. Deze zullen gehouden worden aan de Hoeninkstegge 5 in Winterswijk Meddo.

Een late en op zijn tijd koude maar toch natte winter laten we achter ons maar wij kijken graag uit naar het voorjaar! Ook dit jaar organiseren wij de Open Tuindagen en net als vorig jaar maken we er ook nu weer twee complete dagen van, met dit jaar een ruime diversiteit van deelnemers c.q. hobbyisten.

Ten Dolle Tuinmachines presenteert naast diverse tuinmachines nu ook Ego Accu machines die zeer krachtig en comfortabel in het gebruik zijn. BPG Overkamp laat u de nieuwste bestratingssoorten zien. U kunt oude fruitrassen laten enten, handgemaakte bezems, warmtezakken, kunstwerken van hout, tuinmeubelen, jam soorten, bloem fotokaarten, Stoelenmatter, bonsai vereniging, etc. bekijken wat ambachtelijk gemaakt is door diverse hobbyisten.

 Ook aan de versterking voor de inwendige mens is gedacht bijvoorbeeld met versgebakken appeltaart van muziekvereniging Sint Jan. Voor informatie over kant en klaar hagen, vijverfolie, besproeiingssystemen, beplanting, bent u van harte welkom!

Zoals vanouds houden wij deze dagen ook een grondtestdag en vijvertestdag. Neem een (jam)potje grond of vijverwater mee en wij testen het op deze dagen geheel gratis! De openingstijden zijn zaterdag 10.00 tot 16.00 uur en op zondag 11.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis en er zijn voldoende parkeermogelijkheden. Voor meer informatie over deze dagen ga naar www.wenninkhof.nl

U ziet we hebben geprobeerd om een zo aangenaam mogelijk programma samen te stellen waarbij u van harte bent uitgenodigd!