MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

Februari 2019
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE

slinherLiefhebbers van Egerländer- en Böhmische blaasmuziek, Alpenländische Volksmusik en Duitse Schlagers kunnen op zaterdag 3 maart weer genieten tijdens Ein Abend der Volksmusik in verenigingsgebouw Wilhelmina in Kotten
Een succesvol nonstop muziekprogramma met uiteenlopende muziek uit de Alpenlanden. Dat de Duitstalige Volks- en Schlagermuziek een steeds grotere populariteit geniet blijkt wel uit de grote belangstelling tijdens het Frühschoppen op kermissen, volks- en oktoberfeesten en speciale thema avonden zoals Ein Abend der Volksmusik. Die Slingetaler presenteren dit evenement, in Kotten al voor het tiende jaar. De negen voorgaande edities waren allemaal uitverkocht.

Het orkest, dat nu elf jaar bestaat, kan terugkijken op veel succesvolle optredens in de Achterhoek en daar buiten. De zes heren en twee dames brengen Alpenländische volksmuziek, Duitse Schlagers, Achterhoekse liedjes, country en Nederland- en Engelstalige evergreens, af en toe voorzien van een Alpenländisch sausje, waardoor een zo breed mogelijk publiek wordt bereikt. Mede door de inzet van de twee technici voor licht en geluid een succesformule, gezien de altijd positieve reacties tijdens en na een optreden.

Hilgelander Musikanten
Evenals voorgaande jaren is er weer een gastorkest uitgenodigd. Deze keer is keuze gevallen op De Hilgelander Musikanten uit Meddo. Zij waren er ook bij tijdens de eerste editie van Ein Abend der Volksmusik in 2009. Deze kapel o.l.v. André van Huizen brengt originele Egerländer en Moravische muziek uit de Alpenlanden.
Een succesformule met publiek aan tafels en aan beide uiteinden van de zaal een podium. Hierdoor kunnen de twee orkesten elkaar snel afwisselen, waardoor er een non-stop muziekprogramma wordt geboden en "gemütlichkeit" een belangrijke factor is. Met deze zaalindeling is er voor iedereen die een kaartje koopt een zitplaats beschikbaar.
Kaarten in de voorverkoop
Het optreden op zaterdag 3 maart in gebouw Wilhelmina aan de Meester Meinenweg 1 in Kotten begint om klokslag 19.30 uur en wordt rond middernacht afgesloten.
De entree bedraagt 9 euro, kaarten zijn te koop bij Kapsalon Wiggers, Meester Meinenweg 10 in Kotten en Han Kolkman Fotografie, Ratumsestraat 38 in Winterswijk
Ook zijn kaarten te bestellen via