MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

Februari 2019
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE

694

Gisteravond bereikte ons het nieuws dat onze secretaris André Menting onverwacht is overleden. De verslagenheid is groot. André heeft veel voor Meddo betekend.

Van jongsaf aan is hij enorm betrokken geweest bij onze gemeenschap. Hij stond onder andere aan de wieg van onze jongeren vereniging Elbekurkie.

Jongeren waren enorm belangrijk voor hem. Hij wilde dat Meddo leefbaar bleef voor onze jeugd. Hij heeft gestreden voor nieuwbouwplannen, boerderijspitsingen, goede infrastructuur en verbindingen tussen verenigingen maar vooral tussen mensen.

Ook de seniorensoos Is een “kindje” van André. Zo zette hij ook de maandelijkse fietstocht met veel enthousiasme uit. Het MeddoMagazine werd iedere uitgave gevuld met een flinke bijdrage van een gedreven André.

Je kwam André eigenlijk in alle geledingen in Meddo tegen.

In 2006 ontving hij voor zijn enorme inzet een koninklijke onderscheiding. Hier was hij enorm trots op maar nog groter was zijn trots op de onderscheiding die Meddo in 2003 kreeg: de Kern- met-Pit prijs. We mogen wel zeggen dat de Kern-met-Pit tekenend is voor André Menting als persoon.

André, het is niet in woorden te omschrijven wat Meddo gaat missen!

Bestuur Algemeen Meddo’s Belang