MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

Januari 2020
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE

hartZoals ieder jaar stelt Rabobank Noord- en Oost Achterhoek geld beschikbaar voor het verenigingsleven in de Achterhoek. Verenigingen hebben zich daarvoor aan kunnen melden.  De stemperiode van deze aktie Hart van de Achterhoek is begonnen!  Als lid van deze bank mag u meebeslissen waar deze bijdrage naartoe gaat! 

Uit Meddo hebben zich 6 verenigingen aangemeld en u mag 5 stemmen uit brengen.....

Dit is de uitleg hoe u uw stemmen uitbrengt.
Ga naar de site https://www.mijnbankenik.nl/noa/hartvoordeachterhoek en toets uw met de post ontvangen inlogcode in. 
Uw stemmen selecteren:
Selecteer hieronder de verenigingen en/of stichtingen waar u uw stemmen op wilt uitbrengen. U stemt op een club door op het groene plusteken te klikken. Eén keer klikken = één stem.
Let op: u kunt in totaal vijf stemmen uitbrengen en u mag maximaal twee stemmen uitbrengen op dezelfde vereniging of stichting.
Zoeken op naam, categorie of plaats
Via het veld 'Zoeken…' zoekt u op verenigingsnaam. Vul de naam in van de vereniging of stichting en klik dan op het vergrootglas om de zoekopdracht uit te voeren. Wilt u de zoekopdracht verwijderen? Klik dan in het zoekveld op het kruisje. U krijgt vervolgens weer alle verenigingen en stichtingen in beeld.
In het veld ernaast kunt u de verenigingen en stichtingen per plaats of categorie selecteren. Kies voor ‘Allemaal’ om de verenigingen/stichtingen van alle plaatsen en categorieën weer in beeld te krijgen.
Stemmen bevestigen
De gekozen clubs ziet u wanneer u klikt op het oranje vlak achter ‘Uw stemmen’. Wilt u een stem op een club van uw keuze verwijderen, klik dan op het minteken achter de clubnaam.
Heeft u al uw stemmen geselecteerd. Klik dan op het oranje vlak achter ‘Uw stemmen’ en vervolgens op ‘Bevestig mijn stemmen’.